INFORMACJA DLA PRZEDSIĘBIORCÓW BRANŻY SPOŻYWCZEJ
Agencja Rynku Rolnego zaprasza przedsiębiorców branży spożywczej do wzięcia udziału w II edycji szkolenia marketingowego nt.” Skuteczny marketing, promocja i handel na rynku niemieckim i chińskim”. Szkolenie odbędzie się w dniach 12-13 marca 2013 r. w Warszawie lub okolicach. Podczas szkolenia zostaną przedstawione możliwości, ale także bariery i zagrożenia, jakie mogą napotkać na drodze polscy przedsiębiorcy.
Zdobyta wiedza będzie w szczególności przydatna podczas zbliżających się misji gospodarczych, organizowanych przez ARR w ramach Branżowego Programu Promocji.
W Branżowym Programie Promocji Polskich specjalności żywnościowych mogą uczestniczyć przedsiębiorcy, którzy prowadzą działalność gospodarczą i mają siedzibę na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, a ich podstawowa działalność gospodarcza jest zgodna z następującymi kodami polskiej Klasyfikacji Działalności 2007:
· 10.11.Z – Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa
z drobiu,
· 10.12.Z – Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu,
· 10.13.Z – Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa
drobiowego,
· 10.32.Z – Produkcja soków z owoców i warzyw,
· 10.39.Z – Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw,
· 10.51.Z – Przetwórstwo mleka i wyrób serów,
· 10.61.Z – Wytwarzanie produktów przemiału zbóż,
· 10.71.Z – Produkcja pieczywa, świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek,
· 10.72.Z – Produkcja wyrobów ciastkarskich,
· 10.73.Z – Produkcja makaronów,
· 10.82.Z – Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych,
· 10.83.Z – Przetwórstwo herbaty i kawy,
· 11.01.Z – Produkcja wódek,
· 11.03.Z – Produkcja cydru i pozostałych win owocowych,
· 11.04.Z – Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów
fermentowanych,
· 11.05.Z – Produkcja piwa.
W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z Panią Ewą Kozanecką – Biuro Współpracy Międzynarodowej – Dział Obsługi Branżowego Programu Promocji Agencji Rynku rolnego tel. 22 661 76 36
Źródło UG Kańczuga